Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Betta Párzás? Alul olvasd!?

Betta Párzás? Alul olvasd!?

Figyelt kérdés
Van egy Betta párom. Kb 1 éves mindkettő. Első párzás ez nekik. Remélem mindent megattam nekik : 26Literes Akvárium, Rengeteg élő növény kb. = 5-6, Sok bújóhely, Vízmelegítő 29-30fok, Bubiztató (Filter), Hőmérő kívüről, Adok nekik Kimondott Betta haleledelt (Naponta 2-szer, mert igy van írva = reggel este), Fény = 6:00-21:00ig (Mármint addig világit). Remélem mindent megadtam nekik és Remélem így jó . Márt 2014.02.27. 12:00-tól benne van mindkettő az akváriumban és nagyon jól elvannak. De valaki le tudná nekem ide írni, hogy mi fog következni? Nagyon fontos lenne, mert nem akarom elszúrni . És az igazat megvallva először csinállok ilyet . Vannak más fajta halaim is. Pl : Guppy, aranyhal.......... Ezeket nem szaporitom , mert maguktól is szaporodnak. De a betta más Sokat olvastam róluk, hogy A hím az agresszív és a nőstény nyugodt és békés. Összesen 6 Bettám van ami márt elmult kb 1éves . 3Hím és 3 Nőstény , De a hímek külön külön 3 Literes akváriumba vannak mert megölik egymást, a nőstények pedig egy 12,5 Literesbe egyútt ők nem ölik meg egymást. De Külntettem egy 26Literes akváriumba 1 hímet és 1 nőstényt mert olvastam hogy így szaporodnak. A Hím Bettáim szinei :Piros,Sötétkék és Fehér. A nőstény Bettáim szinei : Világos kék, Sötét kék és Szürkés kék. És 1 kérdésem lenne ha erre valaki irna választ annak nagyon örülnék, hogy A nőstény Betta azért csikozódik be, mert van benne érett ikra ??? vagy mert Pározni akar ? Erre nem találtam választ. De valaki Segiten ????? A válaszokat Előre is KÖSZÖNÖM =D . !!!!!

2014. febr. 27. 13:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Felőlem feljelenthetsz. 1 Azt se tudod, hogy hol lakom, 2 ki vagyok. 3 Melyik országban élek ( De csak tudd h Fix nem Magyar o.-n ). 4 Nem kapnék érte semmit XD. Ilyen Debil márt nem lehetsz :$ . Szánalom
2014. márc. 18. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:

A hatóságok elkérik a gyakoritól az ip címedet, emailcímedet, fiókod.Minden aktivitásod, szavad, keresésed, címek, linkek, sőt oldalelhagyások egy hónapra visszamenőleg archiválva vannak. Akár dinamikus az ip-d, akár nem, megtalálnak. Ebben idáig nem volt hiba, ne izgulj.:)

Nálunk vannak a legenyhébb jogi következményei az állatkínzásnak, úgyhogy ha külföldről írsz, annál jobb.

2014. márc. 18. 21:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát Elég messziről írok. De azért Az mért lenne állatkinzás amit ki írtam. Szerintem az aki ellenem van KOMMENTELŐ Az ne irlyon ki ilyen szart. Mert aki ilyen márt azé Szánalom. Szánalom. És vannak BAJOK nála.
2014. márc. 19. 18:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Most már mindegy.
2014. márc. 19. 18:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem 8
2014. márc. 20. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:

hha leikrázott vedd ki a nöstényt, és a him majd ott vigyáz az ivadékokra

ezután befőttesüvegben tartatod EGY IDEIG

azután már rendes aksi kell

remélem segitettem

2014. jún. 22. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!