1/4 anonim válasza:
Ehető és finom is. Süllő ízéhez hasonlít. Két hátránya van: 1) Sok szálka van benn 2) ELég kistermetű hal, nem laknál jól vele.
2/4 anonim válasza:
"Gazdasági jelentősége nincs, pedig húsa átsütve ízletesebb, mint a keszegeké, de inkább csak különlegességként, alkalmilag kerül asztalra."
3/4 Salx Narval válasza:
A szálka nem gond ha átsütöd, max a bordák maradnak egyben, azok sem kemények és hegyesek. Inkább a pucolásuk macerás, mármint ha jól is szeretnél lakni.:D Gyerek koromban sokszor ettem, felénk rengeteget lehetett fogni 1-2 óra alatt. Nagyon ízletes hal.
4/4 anonim válasza:
Tavaly a Balatonon fogtunk kicsit és nagyot is. Kicsivel nem érdemes foglalkozni a nagyobbal érdemes inkább. Az íze szerintem nem egy nagy szám, elég száraz, szálkás hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!