Bubuc kérdése:
200 lityis Juwel akit vennék használtan, de van vele egy kis gáz. Szerintetek megvegyem?
Figyelt kérdés
Vennék egy használt 200 lityis Juwel akit, eheim baquaball szűrő van benne, tulaj szerint 4 éves a cucc.
Karcmentes, szivárgásmentes a beszámolója szerint, de mondta, hogy az hosszában alul végigszilózta az egyik oldalt, "a biztonság kedvéért", hogy még jobban tartson az akvárium.
Nem vagyok nagy "aki-szaki", de az egy kicsit gyanús, hogy egy nem szivárgó, teljesen ok tartályt minek sziloplasztozni?
Szerintetek megvegyem?
HA megvenném, a szűrőhöz természetesen 3-4 hét múlva (ahogy beáll a víz) vennék valami komolyabb külső szűrőt is.
2014. febr. 4. 19:45
1/5 Pendulum92 válasza:
Ha gyanúsan olcsó is, én nem venném meg.
Egy javítás sok macerával jár, és ingyen sincs, így nem kockáztatnék.
2/5 Platypus válasza:
Ráadásul miért 1 oldalon szilózta végig? A többi teljesen ép oldal nem pöcögtette meg a paranoid hajlamait? Ez így nekem büdös.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne, biztos volt ott egy kis bibi.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem is nagyon-nagyon gyanús :(
el is állok tőle.
2014. febr. 4. 22:04
5/5 Salx Narval válasza:
Bennem is megszólalt a vészjelző, pont arra gondoltam én is, hogy ha megakarnám erősíteni az akváriumomat, akkor azt nem csak az egyik oldalnál tenném. Kérj a kérdéses oldalra garanciát, vagy ne vedd meg. Esetleg kérj jelentős árcsökkentést és ragasztass a kérdéses oldalra egy üvegcsíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!