Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ezt olvastam akvárium tisztítá...

Ezt olvastam akvárium tisztításánál és nem értem?

Figyelt kérdés

1. a vödröt leteszed a földre

2. állva! átlátszó tömlőn szívod a vizet ha látod hogy felér a víz befogod a tömlő végét és letartod a vödörbe, ha végeztél elmosod, így elkerülheted a hepatitiszt.

Milyen hepatitiszt lehet elkerülni?

Az emberre is veszélyes lehet a koszos víz?

2014. jan. 27. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem leinni kell az akvárium vizet!! Azért van a vödör, hogy abba szívasd le. :))))))
2014. jan. 28. 06:43
 12/17 Platypus ***** válasza:

A hepatitisz fertőzött ember ürülékével kerül a természetes vizekbe. Ha az akváriumodat nem használják illemhelynek beteg emberek, akkor nem sűrűn fogsz hepatitiszt kapni.

Úgy egyébként az akváriumban szeretjük a bacikat. Sőt, direkt tenyésztjük őket, azért van az egész szűrőberendezés hogy boldogok legyenek a hasznos bacik. A halak ugyanis a vízbe ürítenek, és ha a lebontó bacik ezt nem tüntetnék el, akkor a saját piszkukban úsznának állandóan.

Ha nem akarsz vizet inni(szíved joga, még ha bajod nem is lesz tőle), akkor a legjobb módszer, ha az akváriumba lenyomva megtöltöd teljesen a csövet, befogod a két végét, az egyiket kihúzod az akvárium alá, aztán ott elengeded. Értelemszerűen kell egy vödör is a cső alá :)

2014. jan. 28. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Én itt a gyk-n azt tanultam, hogy a csövet csapvízzel kell teljesen megtölteni a fürdőszobában, és befogni mindkét végét. Odamenni az akváriumhoz és az egyik végét belekell nyujtani az akváriumba és elengedni, utána a másik végét a vödörbe kell elengedni. Soha nem ittam egy cseppet sem az akváriumomból.
2014. jan. 28. 11:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Most ég a p@fám rendesen, volt egy srác itt, nehéz szülés volt, 10-15 kérdést tett fel, plusz 20 üzi legalább, de a végére sikeres kis akvarista lett, neki írtam eszt a hepatitisz dolgot, mindent szájbarágósan kellett írni hogy megértse.

Elnézést még egyszer:(

Ha van két szilikon tömlő ami egymásba illik akkor lehet így is (gazdabolt, szerelvény bolt) http://www.youtube.com/watch?v=y22-BO-aP3c

Sok a fa bútor, nem lehet csepegtetni, esőztetőnél leveszem a dugót az esőztető végéről. Nem kell pontosan illeszkedni a tömlőnek.

2014. jan. 28. 14:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj, köszönöm szépen a hasznos válaszokat! :)
2014. jan. 28. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:
ne szívogasd a csövet felesleges.. kádba belerakod tölcsérbe beleereszted a vizet a csapból aztán mikor kijön a másik lyukon befogod,elviszed az akváriumig belerakod a tölcsért gyorsba a száját a vödörbe és elengeded. fontos hogy az akváriumba a 2 vége kb egy síkban legyen mikor megy bele a víz.
2014. jan. 29. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:
*vizet
2014. jan. 29. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!