Ezt olvastam akvárium tisztításánál és nem értem?
1. a vödröt leteszed a földre
2. állva! átlátszó tömlőn szívod a vizet ha látod hogy felér a víz befogod a tömlő végét és letartod a vödörbe, ha végeztél elmosod, így elkerülheted a hepatitiszt.
Milyen hepatitiszt lehet elkerülni?
Az emberre is veszélyes lehet a koszos víz?
A hepatitisz fertőzött ember ürülékével kerül a természetes vizekbe. Ha az akváriumodat nem használják illemhelynek beteg emberek, akkor nem sűrűn fogsz hepatitiszt kapni.
Úgy egyébként az akváriumban szeretjük a bacikat. Sőt, direkt tenyésztjük őket, azért van az egész szűrőberendezés hogy boldogok legyenek a hasznos bacik. A halak ugyanis a vízbe ürítenek, és ha a lebontó bacik ezt nem tüntetnék el, akkor a saját piszkukban úsznának állandóan.
Ha nem akarsz vizet inni(szíved joga, még ha bajod nem is lesz tőle), akkor a legjobb módszer, ha az akváriumba lenyomva megtöltöd teljesen a csövet, befogod a két végét, az egyiket kihúzod az akvárium alá, aztán ott elengeded. Értelemszerűen kell egy vödör is a cső alá :)
Most ég a p@fám rendesen, volt egy srác itt, nehéz szülés volt, 10-15 kérdést tett fel, plusz 20 üzi legalább, de a végére sikeres kis akvarista lett, neki írtam eszt a hepatitisz dolgot, mindent szájbarágósan kellett írni hogy megértse.
Elnézést még egyszer:(
Ha van két szilikon tömlő ami egymásba illik akkor lehet így is (gazdabolt, szerelvény bolt) http://www.youtube.com/watch?v=y22-BO-aP3c
Sok a fa bútor, nem lehet csepegtetni, esőztetőnél leveszem a dugót az esőztető végéről. Nem kell pontosan illeszkedni a tömlőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!