Cyphotilapia Blue Zaire Kapampákhoz milyen neoncső kombinációt használjak, ami a legjobban kihozza a kék színűket?
Még egyszer köszönöm a választ.
Egy olyan variáció is jó lehet, hogy ATI Aquabue Special és ATI Blue Plus kombinációja?
Vagy a Blue Plus egyáltalán megfelel annak a kéknek amit javasoltál?
Két mélykék csövet nehogy összerakj, mert az durva lesz. Egyrészt szerintem szembántó, másrészt abból kilógrammban mérhető alga lesz egy idő után. Nem tudom, miért ragaszkodsz az ATI-hoz, olcsóbb cső is megteszi, de pl. a Blue Plus mellé ha raksz egy Osram 865-öt, az szép lesz. Nekem az egykori akváriumom felett egy Sylvania Coralstar - Hailea Fresh Water páros volt. Ilyen volt az eredmény, ennél kékebbet ne akarj édesvíz felé:
Értem!
Akkor az is lehet, hogy nekem is kéne a lilával foglalkoznom?! Csak mert ilyesmi lenne a cél, csak tényleg semmit sem tudok a neoncsövekről:
Így már látod, hogy nem az a célom, hogy az egész akvárium kék legyen, hanem a halak színét szeretném a legintenzívebben kihozni.
Az ATI csöveket csak azért mondtam, mert azokat már vannak.
Köszönöm az eddigi segítséged.. Látom nagyon értesz hozzá.
Amit belinkeltem neked, azt a lilás árnyalatot mivel lehet elérni?
Ha kék helyett inkább pont ezt a hatást szeretném, akkor milyen csöveket javasolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!