54 literes aksiban jól érezné magát ez a 2 faj? Sokcsíkú csigasügér és törpe rubinsügér?
Egyáltalán ezek a halak megtűrnék e magukat egymás mellett? Ekkora aksiban mennyit lehetne tartani?
Ha kicsi lenne nekik, akkor a másik 'vágyam': 1-2 cpo (attól függ, h az 54 l mennyinek lenne elég) és mellé még nano halakat gondoltam...
értem, és köszi a válaszokat. utolsó előtti válaszoló kicsit félreértett. a cpo + nano halakat és a sügéreket nem egyszerre tartanám, hanem vagy ez vagy az... :)
azt hallottam h a sügértartás nehezebb, mint a többi hal tartása.
régen egy vegyes akváriumom volt: díszmárnák,törpe gurámik, anci, szellem késhal, neonok... ekkor még nagyon kezdő voltam és az eladó sem tájékoztatott, h ezeknek a halaknak mi a jó, szabad e együtt tartani...
1-2 évig megvoltak, de az lett a vége, h elajándékoztam őket (sokkal nagyobb aksikba kerültek) és kaptam egy kaliforniai vörösrákot. nagyon szerettem, 2 évig volt meg. még nagyon kicsi volt, amikor hozzám került és szép nagyra nőtt. sajnos az utolsó vedlését nem élte túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!