Ez milyen növény?
Nem tudták megmondani a kereskedésbe, a neten sem nagyon találok hasonlót, kicsi apró levelei vannak 1 hét alatt duplázódik a menyisége.
"Ha elfekszik és gyorsan nő, csinálj belőle gyepet, az nagyon jól néz ki."
Ez a terv:)
20 nap alatt ennyit fejlődött (próbáltam ugyanonnan fotózni)
Most már egy 30X10 cm darabot lefed, 10 páncélos harcsa túrja de szerencsémre nem tudják kiszedni.
Kipróbáltam több akvában, sajnos csak a Sylvania Grolux cső alatt csinálja ezt, viszont ezt a csövet nem tudom felvállalni tavasztól őszig, rengeteget kell mellette metszeni, a feleségem ígérte segít, 3-4 naponta metszeni kell groluxnál, a többi csőnél ugyanez 7-8 nap.
Sajnos csak egy akvában lesz így belőle talajtakaró, osram 865, osram flora, sera, jbl, compakt izzó, mindent kipróbáltam csak nyúlik felfelé, nem terül csak grolux alatt, co2 a társas akvákban nincs.
A többi akváriumban nem vállaltuk a plusz metszést idő hiányában, a grolux csövek télig pihennek mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!