126 literes akváriumhoz milyen külső szűrőt válasszak?
amúgy ezeket a halakt terveztem bele:
1 anci
8 vörös neon
4 páncélos
3 gurámi
3 szifo
4 guppi
3 black molly
nem többet
Tetra ex1200-at javaslom én is.
26 db halat jó szűrőanyagokkal el fog bírni, de saját véleményem az az, hogy 126 literbe ennyi hal túlzsúfoltnak fog hatni.
Ezt a halválasztást kicsit átgondolnám.
Anci oké, fött répát, ubit neki.
Páncélosok nagyon társasak kevés a 4, 6-8 kellene, etetés megoldható granulált tápot adsz ami lehullik, de fagyasztott kaja is hullhat le nekik, mindenevők.
Gurámi, fölülre középre oké, de ragadozó, fagyasztott artémia, krill, néha esetleg tubi de azért nincsenek oda.
Mexikói kardfarkú, az meg majdnem vega, köpködi az artémiát meg a krillt, növényi kellene neki lemezes táp, ami a zabagép gurámikat meg felfújja.
Vörös neon, belefér a képbe ha tudod etetni őket a villámgyors robusztus gurámik mellett, de az ő számuk sem sok a biztonság érzethez 10-12 kellene legalább , nem beszélve arról hogy lágy vizes hal. Láttam már együtt akváriumban gurámit meg neont, fosott állandóan a 3 grammos seggük mikor egy kakaskodó 30 grammos gurámi berongyolt közéjük, etetésnél meg vagy marad nekik vagy nem. A gurámi villámgyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!