Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tartottál márványsügért?

Tartottál márványsügért?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a véleményed róla?
2014. jan. 18. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kőkemény hal és szerintem kissé unalmas, mint általában a nagytestű halak.
2014. jan. 18. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Zöld, köszi.Miért unalmas?Állítólag mindent megeszik(lótetü,sneci)A ragadozása eszméletlen,falánk.Mekkora akváriumba tartottad?
2014. jan. 18. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert nem nagyon mozognak. Persze ez ízlés dolga, én jobban szeretem az izgő-mozgó halakat.

Én személy szerint nem tartottam, de ismerősnek van. Nagy zabagépek, nagyon szép a színezetük, de eléggé rombolják az akváriumot, a növényeket kirángatják, kitúrják. Az ismerős magukban és frontosákkal együtt is tartotta őket. Agresszívakká tudnak válni.

600 liter felett tartható szerintem, ismerősnél 1500 és feletti akváriumban vannak.

2014. jan. 18. 22:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Az óriási akvárium,nekem erre nincs lehetőségem:(Tudnál esetleg valami kisebb hasonló falánk ragadozó sügeret ajánlani 300 literbe?
2014. jan. 19. 07:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Vöröstorkú sügér, Heros efasciatus.
2014. jan. 19. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Ragadozót 300 literbe?

Vagy a malawi tavi fryeri, magyarul talán kék sügér.

Vagy a tanganyika tavi vadászsügerek (altolamprologus).

2014. jan. 19. 10:24
 7/8 YourDestiny ***** válasza:
Nekem volt anno, tényleg bambák egy kicsit. Vannak, lassan közlekednek meg lesnek. Mondjuk nekem nem is tetszik, nem értem, anno sok éve miért akartam.
2014. jan. 20. 11:11
 8/8 anonim válasza:
Nagy, szép, szeret enni és akváriumot átrendezni, imádtam őket. A legcsodálatosabb, hogy a gazdit megismeri. A kishalat ( eleséget ) a víz felszín felett tartottam kézben, kicsapott érte, nagyon-nagy erő van benne. Nem bántja a többi halat. Nem fickándozik egész nap, lassú, komótos, igazi fotogén hal, nem lesz homályos a képen! :) Első halaim voltak, azóta is a kedvenceim, de kinőtték az akváriumot, 1500 literes akváriumba elajándékoztam őket.
2014. máj. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!