Miért van az, hogy az akváriumba szánt fa bizonyos részei beáztatást követően szénfeketék lettek?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan, hogy red moor vagy vasfa, de azt mondták, hogy engedni fogja a színét, áztassam be. Megtettem, és vagy 3h után észrevettem, hogy a fa bizonyos részei olyan feketék lettek mint a szén.2014. jan. 18. 01:01
1/4 anonim válasza:
Korhad. Természetes dolog, és nem a szín eresztésével van összefüggésben.
R.M.-ra nem jellemző, inkább valami puhább manrgove szerű lehet.
Végül is ezekre az akváriumokra meg dekorációkra ez a jellemző, elég túlméretezett szűrést igényel egy ilyen jellegű akvárium, de vannak olyan halak, amik ezt igénylik.
2/4 dipper2005 válasza:
Cserélted a vizet az áztatás alatt? Mert ha kicsi vödörbe csináltad és 3 hónapig ázott,akkor lehet hogy a saját kiázott csersav színezte vissza!
4/4 dipper2005 válasza:
Lehet,akkor meg természetes,ahol sötétebb volt a fa ott befeketedik.A víztől sokkal sötétebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!