Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Endler guppik közé betehetek...

Endler guppik közé betehetek kék gurámikat?

Figyelt kérdés

Növendék gurámikról van szó max 3-4cm nagyságúak.

Attól tartok felfalnák őket a késöbbiekben

2014. jan. 17. 15:06
 1/4 anonim válasza:

Az endler guppi nem 3-4 cm max ????

De én beraktam és nem lett semmi.

Nekem előbb a gurámik voltak meg (kobalt,-tűz,-kék,-gyöngy)

kaptam pár növendék guppit nem tudom melyik fajta mert olyan vegyes de ezek még csak 0.7cm és 1.5 cm-ek. 7db. Már egy hete együtt vannak és nem bántják.

Csak a nagyon kicsiket eszik meg. A félcentinél kisebbeket. Volt pár miki plattim amik sajna eledellé váltak de 3 abból is megvan mert azok nagyobbak,kb 1cm. Azokra rá se néznek. Ja és van még törpesügerem is az se bántja csak a kicsiket.

2014. jan. 17. 18:06
 2/4 dipper2005 válasza:
Ne tedd be,gurámi amúgy is kényes hal,a kis guppik összeverődve csipkedni fogják. Amúgy meg a Gurámi felfalja őket ha már picit nagyobb!
2014. jan. 18. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem vettem végül gurámit de a kisguppi populáció valamivel kordában kéne tartanom mert rengetegen vannak.
2014. jan. 21. 10:13
 4/4 dipper2005 válasza:
Ja,hogy ez a cèlod.Akkor vegyèl bele valamit ami nagyobb náluk ès ne tudjanak elbújni a kis guppik.Erre jó a guràmi is vagy egy szumàtrai.
2014. jan. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!