11 literes akváriumba,11 wattos világítással, aquael fan mikro szűrővel ellátott vízbe, milyen növényeket tehetek?
Én azért legalább egy olcsó akasztós szűrőt tennék oda, kerámia golyóval és szivaccsal töltve.Nem az állatok miatt!
Lilaeopsis brasiliensis-t nem tennék ide mert olyan szőrös lenne az ecsetalgától fél év után hogy undoritó lenne!sok fény,kevés szűréssel!Cirkulációnak elég ez a szűrő,de sajnos ismerem őt,semmi az a 3 centis szivacs benne!Egy aquael fzn 1 kerámiákkal töltve vagy egy fzn 2 és akkor ki is veheted a kis fan minit(legalább nem zavarja a látképet)!
Jbl golyó nem kell,inkább normális mikro és makro elemeket tartalmazó táp,pl. Ga.csomag.
Ha mégnem csináltál ilyet Ültessed tele Hemianthus callitrichoides-el és tegyél egy szép szikladarabot bele.Garnik imádni fogják,egész nap bogarászni fognak benne.És neked is könnyű dolgod lesz vele,fél/egy év után jöhet valami más,nehezebb.
Hemianthus meghálálja ha nyomsz neki egy kis co2-t például élesztőset,ilyen kis akváriumba elég jó az!
Nekem a kisebbik növényesemben (19 literes) fzn 2 van,és bevált.Lehet állítani az erősségét és bekalkulálod magadnak.Telenyomtam Eheim Substrat Pro-val és szivaccsal.
Lilaeopsis brasiliensis-t nem tennék ide mert olyan szőrös lenne az ecsetalgától fél év után hogy undoritó lenne!
Ezt aláírom, bár nekem pont hogy staghorn van rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!