Betta vs. Paradicsomhal (melyik nyerne nálatok? )
Sziasztok!
Ne aggódjatok, nem harcoltatni szeretném őket, csak uszonyos lakótársat keresek, mert fájdalmasan halmentesnek találom a szobámat. E két fajra sikerült leszűkítenem a listám és nem tudok választani közülük. 112 literes, sűrű növényes Aquel akvárium szett egyetlen lakója lenne, tartási körülményeiket ismerem, egyéni véleményekre lennék kíváncsi - de nagyon :)
Bettám már volt régebben, a "személyiségét" szerettem nagyon, ha értitek, mire gondolok. Szín, forma általában másodlagos nálam.
Paradicsomhalam viszont még nem volt. Velük kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Azon túl, hogy piszok agresszívek.
A két faj közül melyiket ajánlanátok vagy melyiket tartanátok szívesebben, ha lenne rá lehetőségetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hali!
Betta :) nekem is betták vannak.
Naná hogy értem mire gondolsz :)
Mindegyiknek külön "személyisége" van :)
Paradicsomhalakról én is csak azt tudom hogy nagyon agresszívak lehetnek.
De én maradok a bettáknál pontosan azért mert tudom hogy milyenek :)
Köszi az eddigi válaszokat!
No igen, bettából viszonylag könnyi kiválasztani az Igazit: pont az, aki bele akar ugrani a kosaramba :)
Azok a paradicsomhalak, amiket a boltban láttam többnyire passzívan néztek ki a fejükből, rosszabb esetben szabályosan kornyadoztak :\ Neten meg inkább az agressziójukról és a szaporodásukról regélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!