Bele fermeg 5 db ekfoltos razbota az 50l akvariumomba?
Figyelt kérdés
van benne 2vitorlás hal
2tetra
2gyongy gurami
1betta
2algaevo
2izzofenyu
rakhatok meg bele 5 v 3 db ekfoltost?
ha nem akkor milyen halatrakhatok meg bele ami kicai es rajban el?
válaszokat elore is köszönöm! :)
2014. jan. 13. 18:35
1/8 anonim válasza:
Már ezeknek is 200 liter kéne... Add el őket, mert szenvednek.
2/8 anonim válasza:
Csak egy bettának 20-30 l-s aksi kell.
Most is sokan vannak.
3/8 A kérdező kommentje:
de jól érzik magukat!
2014. jan. 14. 17:27
4/8 anonim válasza:
És ezt írásban vagy szóban adták tudtodra?
5/8 A kérdező kommentje:
élénk szinuk van,szettarjak az usonyaikat,uszkalnak,elvannak ha nem éreznék magukat jól meg szenvednenek azt észrevettem volna és elattam volna őket
2014. jan. 16. 14:41
6/8 A kérdező kommentje:
jelölj be facen és küldök képeket az akvarumomrol meg a halakrol :)
2014. jan. 16. 14:51
7/8 anonim válasza:
A vitorlás magasabbra nő mint az akváriumod(normális körülmények között persze)... Az izzófényű pontylazac rajhal legalább 8 kell belőle 80 literre. Az algaevő 15 centisre nő és territoriális viselkedésű. Tetrából is 6-8 kéne 120 literre és még sorolhatnám. Attól még hogy ellenállóak, nem biztos hogy jól érzik magukat(sőt....).
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit lehet tartani egy 50l akiban?
Eladni azért nem akaro,mert nem veszik meg annyiért amennyiért vettem,és ezen akkor így sok pénzt bukok.
2014. jan. 21. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!