Melyikhez lenne jó?
Volt egy 54 literes akváriumom, kb. 1 éve vettem. Egyszer már ki kellet javítani, akkor azt mondták, hogy ezzel már nem lesz gondom, de mint kiderült, tévedtek. A napokban akarok venni új akváriumot, a gond csak az, hogy nem tudok dönteni, hogy melyiket válasszam, mert igazság szerint én 63
litereset vennék, mivel úgy tudom, hogy az akváriumom teteje jó hozzá. A gond az, hogy a szűrőm teljesítménye 380/h. Gyárilag a szivacs mellé aktívszenet kaptam, de mivel úgy tudom, hogy gyógyszerezésnél használják, kivettem és a helyére átmenetileg szivacsot tettem, amit a későbbiek folyamán, ha lesz rá keret lecserélnék valami jobb szűrőanyagra. A kérdésem tehát az lenne, hogy meg tudna birkózni a szűrőm a 63 literessel, vagy inkább maradjon az 54 literes? Előre is köszönöm a segítséget!
Ha olcsón meg tudod venni vedd meg, maximum ameddig nincs megfelelő szűrésed, csak kevés halat raksz.
Pontosan milyen a szűrő felépítése? Lehet hogy tudsz rá húzni másik, sokkal nagyobb szivacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!