Érdemes-e ezt a mágnesszelepet megvenni?
Ha valaki tud tanácsot adni, megköszönném. Szóval kinéztem a következő mágnesszelepet: [link] A kép szerint nass magnet márkájú, bár a kép gondolom semmit nem jelet. A leírás szerint 50-60 fok az üzemi hőmérséklete. Az normális még, vagy az már magasnak számít? Egyáltalán: érdemes ettől a cégtől rendelni? A magasnyomású CO2 rendszeremhez már csak ez hiányzik, amúgy minden meg van hozzá, működik is, de most még reggel-este manuálisan szabályozva.
Szóval: vegyem ezt, vagy nézzek máshol másikat?
Azt nem tudom, mit számít az üzemi hőmérséklet?
Nem mindegy? Úgyis kívül van, nem melegíti a vizet. Vagy felmelegíti a gázt? Ha beér a vízbe 3 másodperc alatt lehűl.
Ez még szerintem is belefér.
Az első válaszolónak pedig: Azért fontos, hogy mennyire melegszik mert volt már rá példa, hogy valakinek annyira felmelegedett a mágnesszelep, hogy leolvadt a CO2 cső. Ez leginkább az ipari mágnesszelepekre jellemző. Ha a mágnesszelepet víz éri az régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!