MI a baj az akvarista.hu-val?
Figyelt kérdés
Nem tudok rámenni2009. nov. 30. 14:20
1/17 Salx Narval válasza:
Az én gépem is tiltja.Valamelyik felhasználónak fertőzött a rendszere és feltelepített valamit.Gondolom most keresik a fertőzött feltöltéseket.
2/17 anonim válasza:
Igen ez az én nagy gondom is.Remélem mihamarabb megoldják a dolgot,a vírusírtóm ezerrel tiltakozik,és ha a googleba beirod hogy akvarista.hu akkor alatta lesz egy sor ami figyelmeztet h lehet hogy vírusos.Hajrá akvarista.hu csapata!:)
3/17 A kérdező kommentje:
Siessenek!köszi a válaszokat! és Hajrá FIUK(LÁNYOK),HAJRÁ
2009. nov. 30. 16:29
4/17 anonim válasza:
Már igazán megcsinálhatnák az oldalt.. halat szeretnék venniXD
5/17 anonim válasza:
Igen,én meg cserélni...Nem véletlen nőstény bettát keresel?:)Cserére bocsátom.:)(Valiznéria vagy anubisa,vagy gyökerek)
6/17 anonim válasza:
Nem, de majdnem.. betta halfmoon hímet akarok venniXD
Lányok azok szemetek.. nálam minden élőlényt kinyírtak.. nem akarok töbet kockáztatni..:D
7/17 anonim válasza:
Na nem baj,ez am csak a bettákat nem tűri meg csak párzás idejére,amugy a himet és a nőstényt is tépi.De ha összejön akkor azt továbbcserélem szép kis Red-ekre.:)
8/17 anonim válasza:
Amugy nem kell valakinek?:DAkit érdekel írjon:)(bocsi a kérdezőnek hogy itt meghirdettem,csak az oldal nem műkszik.JAvuljon már meg...
9/17 A kérdező kommentje:
Nem baj nem zavar
ITT AZ IDEIGLENES AKVARISTA HONLAP! EMBEREK HAJRÁ NEKEM RED CHERRY KELL BAJA KÖRNYÉKÉN
2009. dec. 3. 17:02
10/17 anonim válasza:
Neked is...?:D nekem Budapesten 10db .bettát(nőstény) cserélném el növényre,amit továbcserélek redekre...:)
Amugy írtam egy mailt az akvarista.hu infó mailjára,ha kapok választ ide is megírom,hogy mit tudtam meg(a fő kérés hogy mikor lesz jó a honlap várhatóan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!