Akvárium vízcsere, segítene valaki?
Figyelt kérdés
50 literes az akárium mondjuk az aljzat meg a növények dekoráció kiszorít belőle annyi helyet hogy én 45 literesnek szoktam mondani na mindegy tehát az lenne a kérdés hogy heti vízcsere lenne és van egy 15 literes felmosóvödröm amit vettem direkt hozzá akkor azt hány literig töltsem? mert be van számozva igy pontosan tudom mennyi van benn a vödörbe tugy gondoltam 10 literig megtöltöm ma este (már áll) és holnap délután akkor megejtem a dolgot szoval elé a 10 liter vagy még engedjek hozzá? esetleg öntsek le belőle?2014. jan. 7. 19:31
1/2 reptoid válasza:
Egy kicsit szerintem még engedhetsz bele, de azért ne legyen színültig, nehogy kilöttyenjen. Igazából az az 1-2 liter nem oszt, nem szoroz.
2/2 anonim válasza:
7 liter körül is jó, csak akkor rá kéne állni a heti 2 cserére.
Ilyen kis akváriumnál amúgy is jót szokott tenni. (bár van ellenpélda)
Stabilabban lehet tartani a vizet, ha ketté van osztva a heti vízcsere. 50 liter alatt általában javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!