Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egyedi akváriumot hol lehet...

Egyedi akváriumot hol lehet készítettni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Általában bármelyik régebbi halas boltban vállalnak ilyet.

Ha webshopokkal veszed fel a kapcsolatot, a legtöbb szintén vállal ilyet. Pl.

[link]

2014. jan. 6. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem igazából egy aránylag széles és hosszú(kb 50*50cm) nagyon vékony kéne(kb 10 cm vastagság)...vajon ilyet vállalnak?:\ nem haltartáshoz kéne amúgy
2014. jan. 6. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az utóbbi időben 4 egyedi méretet csináltattam, 100ft/liter 50cm magasság felett 110ft/liter Az egyik 60x30x10 volt,(szűrő akvárium) nincs különbség ugyanúgy megcsinálják ahol vállnak ilyet. Gyakorlatilag minden halas boltban ahol van üres akvárium.(nem akvárium szett)
2014. jan. 6. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
üvegesnél
2014. jan. 7. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak üvegesnél ne! Kivétel ha rendszeresen csinál ilyet, de az ritka, én próbáltam ott, első kérdése az volt hányas üvegből legyen, ezt pedig neki kellene tudnia nem nekem.
2014. jan. 8. 08:42
 6/6 anonim válasza:

[link]

Szerintem jó referencia az hogy a Fővárosi Állatkertnek is készítettek, egyet javaslok, ha őket választod. Ne emailen kérdezősködj! Hívd fel, és telefonban megmondja a tutit.

2014. jan. 11. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!