Segítség! Ma az összes halam az akvárium tetején volt. Az algaevőm ráadásul fejjel lefelé! (még él és mozog) mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Vannak neonhalaim,guppijaim és egy algaevőm. A neonok sosem szoktak a víz felszínén lenni,ma mégis ott voltak. A guppik azok azmindenhol vannak. Viszont az algaevőm csak a házában szokott lenni, nagyon félén és csak néha jön ki enni. De ma fejjel lefelé volt az akvárium tetején de még élt és mozgott!! Tegnap fagyasztott szúnyoglárvát adtunk nekik. Lehet hogy az volt a baj? Vagy akkor mi?2014. jan. 4. 08:34
11/14 anonim válasza:
Aki lepontozott, az egészítse már ki a válaszom, hogy én is tanuljak a hiányosságaimból, és legközelebb 100%-osan hasznos válasszal szolgálhassak!
Kíváncsian várom a kiegészítést.
(Előző voltam)
12/14 A kérdező kommentje:
Nem 20 literes 54 literes elnézést elnézést rosszul mértem XD egyébként köszönöm a válaszokat most már nincsen semmi bajuk a halaknak hogy meghalt a harcsám :(.
2014. jan. 4. 15:25
13/14 anonim válasza:
Ja, én is el szoktam írni az 54-et 20-ra, a 541 helyett pedig 3-at.
14/14 anonim válasza:
A neonoknak így is rettentő kicsi lenne az akvárium, azoknak legalább 100 cm úszótér kell.
De mindegy, nézd a lassú kínhalált, gyönyörködj a 20... akarom mondani 54 literes kínakváriumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!