150 literes akváriumba milyen halat még?
Nem tudom, hogy merre laksz, nekünk van egy cápaharcsánk (kb 18-20cm-es lehet) amit elajándékoznánk.
Ha szeretnéd elvihető.mellette csak páncélosok vannak alul, és mi ugy döntöttünk hogy inkább sok pici halat szeretnénk bele.
Én sok pontylazacot tartanék. Barátságosak, és csapathalak. 6db neon mellé még vehetnél jó párat. Én tartok mellettük lángvörös pontylazacot. Itt tudsz magadnak nézni ha gondolod:
Szerintem jó a szűrő, ha megtehetném külsőt vennék, de sajnos nem megy olyan könnyen :D
Ha nem akarsz nagy halakat (szerintem a sok kicsi amúgy is szebb) vannak törpe páncélos harcsák is, amik szintén rajhalak.
Kérdező ezt igazából te tudod megválaszolni, a 3 szűrő ehhez az állományhoz és a fodros vízi kehelyhez bőven jó, értékeld az akváriumod, algás-nem algás, sűrűn kell takarítani a szűrőket vagy ritkán, etetés után gyorsan tisztul a víz vagy csak estére tiszta stb
Ha úgy ítéled meg hogy jó, és még egy mondjuk fél adaggal több halkaját elbírna mint amit most etetsz akkor bővíts a létszámon, a hozzáértés megvan 11-év az nem lehet véletlen a harcsánál.
Példa a kék pajzsos harcsa csapathal de ő elég beles, esetleg foltos páncélos harcsa, törpe páncélos harcsa, vagy a neonok létszámát bővíted, ha rendbe minden akkor + 6 hal, vagy törpe páncélosból lehetne 7-8. Mindenféleképp nano vagy kisebb rajhal jöhet szóba.
Persze a legjobb a külső szűrő, kvarc tiszta egészséges víz
De mint írtam ezt te látod mit bírhat még el a jelenlegi szűrés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!