Mit tegyek? Mi a baja lehet a sziámi harcoshalamnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok.van egy sziami harcoshalam akit 8 napja kaptam.azota egyszer sem evett!nagyon aggidom mert az elozo sziamim nagyon lelkesen evett.2 fajta etellel is probalkoztam.ranez, odamegy, nezi vagy 1 percig, es eluszik.ja !es amikor feny van, lassab, mikor sotettebb, tobbet uszik!es egesz nap csak neha uszkal.nagyon aggodom!kerlek mndel hamarabb segitsetek!tapasztalatok?mi lehet a baja?elore is 1000 hala!2013. dec. 25. 23:01
1/5 anonim válasza:
Ahogy nagymamám mondta: Majd eszik ha akar. Ha meg nem eszik akkor DÖGÖLJÖN MEG!
Szerintem kell egy kis idő amíg megszokja az új helyet, környezetet.
A víz hány fokos? mert lehet, hogy az a baj
Én még várnék pár napot, de ha akkor se javulna elvinném állatorvoshoz
2/5 anonim válasza:
Állatorvoshoz a halat?Ugye ez vicc?:D
3/5 anonim válasza:
Ha, te vagy a 2.5 literes bettás, akkor nem csoda, ha nem eszik.
Milyen akvárium, milyen szűrő, stb.?
4/5 A kérdező kommentje:
7 literes a vize.vann benne 2 olyan halaknak valo cseppentos ize .az egyik az antiklor, a masik pedig betegsegek ellen van.nagyon jop nez ki az akvariuma.normalis homersekletu.se nem hixeg se nem meleg.amilyennek mondtak az akvarisztikaba.azota sokkal sokkal tobbet uszik.de meg nem eszik mindig:(
2013. dec. 27. 12:18
5/5 A kérdező kommentje:
Szűrője nincs.azt mondtak hogy nem kell a sziamihoz.mert csak a sziami es az aranyhal ami szuro nelkul el.meg volt mar elotte egy ugyanilyen halam, aki 4!! Evig elt.es o neki sem volt szűroje.es ugyanebbe az akvariumba volt.ugyanazt az etelt adom a mostani halamnak is.csak a kavicsoo es a novenyek ujak!szoval?meg egy ki segitseget kernek?valakinek volt mar ilyen a halaval??
2013. dec. 27. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!