S. O. S. Van 2 db aranyhalam 60 l akváriuba. Az ammóniától nagyon büdös a víz és már nagyon homályos. Ma beraktam a szűrőt mert eddig nem volt ma lett és üzemel. Mennyi idő még kitisztítja az akváriumot?
Figyelt kérdés
Tom hogy 60 literes akváriumba nem lehet aranyhal de nincs hova rakni őket :[ .Gyorsan válaszoljatok lécci.2013. dec. 23. 16:07
21/49 A kérdező kommentje:
JÓ JÓ Tudom de nem tom máshova rakni őket maradnak 60 l-be oszt jólvan
2013. dec. 23. 16:48
22/49 anonim válasza:
Kaptál. Napi 20% vízcsere, halakat eladni, nem wc-n lehúzni.
23/49 A kérdező kommentje:
JÓ DE MEHET MAJD 6 GUPPY A 60 LITERBE,TUDTOMMAL IGEN.Még kicsik ugyhogy ne mondjátok hogy lány fiú arány tudom hogy kell.
2013. dec. 23. 16:50
24/49 anonim válasza:
Egyenlőre ezt a problémát oldd meg, ne gondolkozz új állaton. Neked amúgy se való...
25/49 A kérdező kommentje:
Én nem akarok vitatkozni csak ideges vagyok mert amikor szült a lány guppym múlt héten meghalt és ebbe az akváriumba szült pont aznap vettem meg.És magamat okolom emiatt.
2013. dec. 23. 16:52
26/49 anonim válasza:
Utána kéne olvasni, nem ész nélkül csinálni mindent.
27/49 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam képzeld....De amég kicsi addig jó lett volna a 60 liter.
2013. dec. 23. 16:54
28/49 anonim válasza:
Ha utánaolvastál volna nem tettél volna (2) aranyhalat 60 literbe szűrő nélkül.
29/49 A kérdező kommentje:
de utánaolvastam nem érted 60 literbe jók még meg nem nőnek.
JOBB MINT 11 GÖMBAKVÁRIUM VAGY 1 2 LITERES DUNSZTOSÜVEG.NEM?
2013. dec. 23. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!