Miért nem nől magasra a vallisnériám?
Figyelt kérdés
szaporodik de nem nől magasra vagyis nem hosszuak a levelei.ugymond közönséges vallisnériám van.2013. dec. 12. 15:58
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy akkora fajta. Van egy csomó alfaj.
Milyen a világításod?
Úgy értem, tudsz valamit a fény spektrumáról? Hány centi a növény?
Amúgy az se jó, ha nagyon megnő,, mert akkor meg vagdosni kell.
2/7 anonim válasza:
...és hány literhez hány watt fény?
3/7 A kérdező kommentje:
150 literhez van 60-70 watt fény.a neonok mellet van még led világitás is azért ennyi kb
2013. dec. 12. 17:27
4/7 anonim válasza:
Érdekes.
Ilyen fajta lehet. Azért gondolom tápozol is.
A neonon van egy 3 jegyű szám. Ha az 840 vagy 830, azt érdemes 860-asra cserélni, de igazából nem hiszem, hogy itt ez lenne a baj, illetve a megoldás.
5/7 A kérdező kommentje:
880 és 865.easy profito a táp.lehet nem is vallisneria,hanem valami hasonlo
2013. dec. 12. 21:41
7/7 anonim válasza:
Nálam hasonló a szitu. Van valisneriám, egy darabig gyönyörűen nőttek, szaporodtak, aztán olyan fél év múlva abbamaradt. Ami hosszú volt tönkrement, amik meg szaporodtak, megmaradtak olyan 5-10 centiseknek. Szép zöldek, de nem nőnek, pedig tápozom. Carbot is adagoltam, de az se segített. Ezzel tudom nem segítek, csak gondoltam leírom, nálam is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!