Adhatok a halaimnak szójagranulátumot? Elég magas a fehérjetartalma ez egy kicsit felturbósítaná őket ugye?
Mert azt akarom. hogy kemények legyenek, hogy hasonlítsanak rám. Nem tudtok valami vízben oldódó szteroidról?
Hát én ha hal lennék nem akarnák ilyen beteg elméjűre hasonlítani :DDD
De ha olvastad swarci könyvét akkor az úgy kezdődik hogy a nemi élet is káros, visszavet a fejlődésben, tehát a pia mellet a csajok is mehetnek a sufniba.
A halaknak megfelelő szűrés kell, optimális akvárium méret, nem szteroid, tömegnövelő, aminosav, meg bicepsz.
Ahhoz hogy valaki elmenjen egy konditerembe több dolog kell, némi hiúság, kitartás, önbizalom stb
Ahhoz hogy egy társaságba beilleszkedj vagy keríts magadnak egy nőt ugyanezek a dolgok kellenek.
Én anno gyúrtam, zárkózott voltam de eljártam bulizni, ittam is rendesen, volt egy lány akit nem mertem megszólítani a végén csak csak sikerült, ma jó pár év múltán van két szép lányom tőle, és boldog házasságban élek.
Ne a halak szteroiddal való tömködésén morfondirozz egy akvaristákkal teli topikban hanem tegyél a fent irt sérelmeid ellen minél előbb, ha a gyúrás megy akkor mennie kell a többinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!