Mit csináljak a halammal?
Figyelt kérdés
Szegényke nemrég ikrázott(meg is ette)és szerintem úszóholyagsérvet kapott.Mit csináljak már nagyon szenved...(((Lehúzzam a vécén legrosszabbesetbe)2009. nov. 23. 19:05
11/18 A kérdező kommentje:
A kopoltyú nyilásánál nagyon kék és nem volt olyan,
2009. nov. 23. 19:37
12/18 anonim válasza:
Pont ezt akartam irni... mia a fa...t keres egy halasboltban egy "eladó" aki nem ért a halakhoz, az akváriumokhoz... Na, gondolom az ilyenek javasolják a 50 literre 2 vitorlás halat... Szégyen! Ha én ilyen helyen dolgoznék, így, hogy nem tudok a halkról, csak a nevüket, meg hogy mit esznek... na akkor elszégyelném magam... Ez kb. olyan, mintha egy mentőorvos nem tudná, hogy kell ujraéleszteni egy embert... Azt tudom javasolni, azt a boltot Messziről kerüld el!!!
13/18 anonim válasza:
google-be már kerested vagy csak beb@sztad ide a kérdést, mert lusta vagy megkeresni.
itt nézzed meg!!!
14/18 anonim válasza:
Hát én nem ezt írtam?:D
nézd meg a táblázatot és keress rá a halbetegségekre,és keresd meg azt amelyik a legjobban hasonlít a tüneteire.Ne csak a kopoltyut nézd meg.
kopoltyú
uszony
szem
száj
pikkelyek
stb.Mindent nézz meg,milyen változásokat látsz.És milyen halrol beszélünk?bár sejtésem szerint,ilyen eladó azt se tudja megmondani milyen hal ez...
15/18 Salx Narval válasza:
Ha nemrég ikrázott akkor elképzelhető, hogy ennek a következménye a hólyagsérülés,de bakteriális fertőzés is okozhat úszóhólyag gyulladást.Egyik eset sem igazán kezelhető.Meg lehet próbálni antibiotikum használatával,és a vízminőség javítása is segíthet.Ki kell venni a halat egy másik medencébe, és sekély vízben,(10cm)meg lehet próbálni a kezelést.Ha pár nap elteltével semmi változás, nincs értelme tovább kínozni.Ha nagyon a végét járja, akkor inkább öld meg kíméletesen,az-az gyorsan.
16/18 A kérdező kommentje:
Mára meghalt szegényke.Jobb is így neki nagyon szenvedett.Ő volt a kedvenc halunk:Ámen
2009. nov. 24. 07:13
17/18 Salx Narval válasza:
Sajnálom én is,de őszintén én sem bíztam a gyógyulásban.Az utolsó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!