Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha elmentek otthonról úgy...

Ha elmentek otthonról úgy hagyjátok a szűrőt/levegőztetőt az akváriumba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

Légpumpa?Égni?Mikor leöntöm benzinnel és felgyújtom?És hogy érdemes otthagyni?Hát úgy hogy a fali aljzatba van dugva a gép...Hogy máshogy lehet?25 literben azért elkél a légpumpa,nekem is megy 54ben.Amugy ez a kérdé már,most komolyan,Szivatsz minket?kamu kérdés?most igaziból,mire vagy kiváncsi mert ez a te esetedben nem egyértelmű,értem ezt pl hogy hogy érdemes otthagyni meg mittom én.Ugy érdemes hogy megy az összes kütyü a világításnapi 11-13órát menjen,az összes többi kütyü

0-24-ben...

2009. nov. 23. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
A szűrő éjjel-nappal megy. A levegőztető csak éjszaka, mert szén-dioxidot vezetek az akváriumba és a levegőztető kihajtaná. A világítás naponta 12 órán keresztül van bekapcsolva.
2009. nov. 23. 19:18
 13/16 A kérdező kommentje:

ma 19:17

A lámpához írtam, hogy égni először olvasni tanulj már meg amúgy ha csak kötözködni jöttél nagyon gyorsan el is mehetsz... Inkább hasznos válaszokat kéne adnod nem?

Amúgy persze kamu kérdés.. Hát valószínű. Komolyan aaz oldalon egy roh@dt kérdést sem lehet már feltenni anélkül, hogy valaki belekötne... :S

De gondolom azzal nem kötözködtél aki egy 5 literes befőttesüvegben tartja a halait...

2009. nov. 23. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Én?dehogynem:).Folyton kiakadnak rám a kisaksiban aranyhalattartó emberek,meg a gömbakváriumosok.Nekem 54literem van pár kishallal,direkt figyelek nehogy tultelepítsek,ugyhogy,azt nem mondanám hogy szó nélkül hagyom ha valaki szarul tartja a halait.Amugy talált,kicsit mellé olvastam:DÉs írtam válaszokat is neked:).de mint már írtam,csak a lámpa ne menjen egész álló nap,csak 11-13ótát menjen.Nekem 11et megy,ezt a növények igényének megfelelően és az alga fajtájának megfelelően álitsd be.Ha barna alga van akkor tovább égjen ha zld akkor kicsit kevesebbet.
2009. nov. 23. 19:55
 15/16 Salx Narval ***** válasza:
A szűrőt csak akkor kapcsold ki, ha tisztítod ( mindig a leszívott vízben mosd ki a szivacsot és elég egy kicsit kinyomkodni). A növényeknek KB 10-12 órás világítás kell.A nálad megfelelő időt, ki kell tapasztalni,( mint már írták, az algák és a növények állapotából lehet kikövetkeztetni ). A porlasztót állítsd gyengére és az is mehet folyamatosan ,de nem gond az sem, ha kikapcsolod néha.Ha a szűrőből kifolyó víz, mozgatja a víz felszínét,akkor nem kell folyamatosan működnie a porlasztónak.Ha vizet cserélsz,vagy vízkezelőt használsz, esetleg beteg halad van,ill 25 fok fölötti víznél,jó ha működik.Még egy apróság,etetéskor arra az 5-6 percre,kapcsold ki a szűrőt, hogy ne szívja be az ételt.SN.
2009. nov. 24. 04:52
 16/16 anonim ***** válasza:
De különben annyi józan eszed lehetne, hogy attól hogy te elmész otthonról, ott még nem fog megállni az idő, míg haza nem mész, nyilván szükségük van rá ugyanúgy...dehát nincs ennyi józan eszed.
2009. nov. 25. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!