Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Csak guppis akváriumomba...

Csak guppis akváriumomba benne hagyhatom e az újszülötteket, vagy rakjam őket külön? Ma születtek kicsinyek, de csak 2db-ot találtam,2 hím 8 nőstény van benne, sűrű növényzet! Lehet hogy beszívta őket a szűrő, +volt aki eledelként végezte?

Figyelt kérdés

#akvárium #guppi #e az #újszülötteket?
2013. dec. 5. 11:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel ki szedtem a közös akiból a szűrőt,és tele volt döglött újszülöttekkel,2db meg még élt! Külön akiba raktam az újszülötteket,levegőztető megy,a közösbe meg ki cseréltem a szűrőt egy kisebb teljesítményűre,asztán majd meglátjuk mi lesz ennek a vége.
2013. dec. 6. 09:10
 12/14 Pendulum92 ***** válasza:
Inkább húzz egy harisnyát rá, ne cseréld kissebbre, mert gondolom a nagyobbnak sem túl nagy a szűrőfelülete.
2013. dec. 6. 14:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van,ez nekem hogy nem jutott eszembe mikor gyerekkorom óta van akváriumom,több mint 35 éve! Hát le a kalappal előttetek! Nagyon szépen köszönöm!
2013. dec. 6. 15:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Meg is vagyok! Szuper! :D Csak így meg az elhalt növényrészeket, trutyit sem szívja be,csupán ott tartja! Nem baj, majd le szedegetem a harisnyáról kézzel!
2013. dec. 6. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!