Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen színű kavics illene...

Milyen színű kavics illene garnéláim kinézetéhez?

Figyelt kérdés

Red cherry garnéláim vannak,vadas színben.Remélem jót írtam!:D de azért linkelek képet is:

[link]

Pontosan ilyen gariim vannak.Most piros színű kavics van alattuk,de olyat szeretnék,amin jobban látszódnak.Személy szerint kékre gondoltam.Ti milyet ajánlotok,Mekkorák legyenek a kavicsok?előre is köszi!

2013. dec. 2. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A kék nagyon természetellenes, ráadásul nem szabad festett aljzaton tartani őket. Az enyémek természetes feketén vannak, 1.2 mm-esen.
2013. dec. 2. 12:26
 2/5 YourDestiny ***** válasza:
Én is az természethűségre mennék, és valami sötétfeketét tennék, pl. bazaltzúzalék. Vagy akár ProSoil, de még a Manado is tetszős, bár szerintem elvesznének rajta.
2013. dec. 2. 13:25
 3/5 gergo1963 válasza:

a red cherry garnéla mint a nevébe benne is van vörös, piros. azok lehettek a tieid is de keveredett valami más fajjal, ezért lettek olyanok amilyenek. ettől még semmi gond velük, szépek aranyosak. lassan minél több szaporulatod lesz annál zöldebb, átlátszóbb(vadas)színük lesz.Neocaridina davidi (heteropoda)

Színváltozat: Wild, áttetsző

Az ár 15db-ra, kb. 1,5cm méretűre vonatkozik.

Származás: Ázsia; Taiwan

Testhossz: 3 cm

Viselkedés: Békés

Táplálkozás: Nem válogatós, alga tablettáktól kezdve a különféle haleledelekig mindent megeszik. Adhatunk nekik forrázott spenótot, zöldségeket.

Szaporítás: Könnyű

Medence: Minimum 20 literes

Halnépesség: 30 literre 10-12 garnéla

Dekoráció: Növényekkel dúsan teleültetett akvárium, használjunk a víz színén úszó növényeket, hogy tompítsuk a világítás erősségét. Használjunk sötét színű aljzatot.

Hőmérséklet: 18-28 °C

pH: 6,5-8

Keménység: 5-30 NK°

Várható életkor: 2 év

Ez a Vadon élő eredeti faj. Nagyon szívós, ebből tenyésztették ki pl. a Red cherry-t, Yellow fire-t. Tartásuk megegyezik.

2013. dec. 2. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
JBL Sansibar Black
2013. dec. 2. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. dec. 3. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!