Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A házilag készített 3d háttere...

A házilag készített 3d hátteret mivel kell lemosni mielőtt betenném az akviba?

Figyelt kérdés
sima víz elég?
2013. dec. 1. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
én tuti hogy áztatnám 1-2 napig vízbe még a beszerelés előtt, jobb biztosra menni :)
2013. dec. 1. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Addig kell áztatni amig a mérések szerint nem változtat a keménységen és a ph értéken, mindkettőt eltolja az elején.
2013. dec. 1. 16:42
 3/9 YourDestiny ***** válasza:
Miért kéne lemosni? Áztatni kell, ugyanis az első 3-4 napban simán feltolja 10-re a pH-t, valamint porosodni fog tőle a víz. Lekopik a felesleg. Beragasztod, vársz 24 órát, aztán érdemes úgy áztatni, hogy mozgatod a vizet.
2013. dec. 1. 17:40
 4/9 A kérdező kommentje:
hát én amikor nekiálltam egy blogról néztem hogy hogyan mit és úgy írta hogy mielőtt elkezdem áztatni előtte le kell mosni vmivel de nem találom az oldalt ahol láttam de ha csak simán áztatni kell akkor elkezdem köszi :)
2013. dec. 3. 09:33
 5/9 YourDestiny ***** válasza:
Tiszta víz alá bedobhatod egy gyors zuhanyra, de addig nem tudod beragasztani, amíg teljesen ki nem szárad. Szóval nem látom logikáját, de értelmét se.
2013. dec. 3. 09:35
 6/9 A kérdező kommentje:
ja én kivehetőre csináltam nem ragasztom be hanem felül van egy berem az nem engedi felnyomni előröl meg az akvárium aljára ragasztok egy plexidarabot vagy lehet megpróbálom hogy a homok meg a nagyobb kövek megfogják-e előröl
2013. dec. 5. 07:31
 7/9 YourDestiny ***** válasza:
Fel fog jönni. Én is próbálkoztam ilyennel. Talán 10-20 liter körüli akváriumba még működhet, de egy átlag vagy nagy méretűnél olyan ménnyiségű vizet kiszorít, hogy igen komolyan be kell ragasztani. Másik dolog, hogy körbe kell húzni szilóval, mert fura mód imádnak a halak beszorulni közé és az üveg közé, mégha a legkisebb rés is van, ahol nem simul tökéletesen az üveghez.
2013. dec. 5. 10:49
 8/9 A kérdező kommentje:

sügereket akarok majd beletenni és tényleg elég passzentos lett fél cm a legnagyobb rés

meg amúgy is sügereket akarok majd beletenni ezzel nem lenne gond :D

2013. dec. 6. 20:50
 9/9 YourDestiny ***** válasza:
A sügér is be fog szorulni. Szomorú, de nálam a nevelőben a háttér pusztította a halakat, így kénytelen voltam körbe húzni.
2013. dec. 6. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!