60 literes akváriumba kifejlett vitorlás mellé megfér a sziámi harcos vagy a diszkoszhal?
Figyelt kérdés
igy vettem halakkal együtt az akváriumot van még benne szumátrai díszmárna is. De szeretnék egy szép halacskát mellé mennyire lenne ez jó párosítás litere és halakra értve ?2013. dec. 1. 11:19
1/6 anonim válasza:
A vitorláshalnak ez borzasztóan kicsi lenne, ráadásul a betta szanaszét csipkedné... Olvass utána külön mindegyik fajtának, és magad is rájössz, hogy ez így borzalmas párosítás...
2/6 YourDestiny válasza:
Diszkoszhal? A kérdésed alapján egy napig élne, jó esetben. Mellesleg 5-6 száz liter ajánlott a tartásához. A vitorláshoz háromszor ekkora hely, a szumátrainak kétszer.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat. akkor erről le kell tennem.
2013. dec. 1. 11:48
5/6 nology válasza:
Atom erős szűrés??? tudod hogy hol él a diszkosz hal? szerintem egy külső szűrő simán elég nekik.
6/6 anonim válasza:
Kedves Nehogy!Látszik,hogy fogalmad sincs miről beszélsz mikor az atom erős szűrésen vagy fenn akadva!A Diszkosznak kristálytiszta víz kell,az erős áramlást nem szereti de a szűrésnek nagyon erősnek kell lennie.Nálam 1000 literen egy 100literes külső dolgozik,és így is hetente csinálok részleges vízcserét.Nem ma kezdtem,elhiheted amit mondok.Plvass mielőtt írsz valami hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!