Pachito kérdése:
Honnan kerülhettek kis csigák az akváriumba, maradhatnak vagy kiszedjem? Vettem új növényeket lehet azzal kerültek bele? Guppik, szifók, neon halak vannak.
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 17:53
1/6 anonim válasza:
Biztos,hogy a növény által kerültek bele!!
Nyugodtan maradhatnak:)csak gyorsan szaporodnak,de algát esznek...tehát hagyd a vizben
2/6 anonim válasza:
Valószinű, hogy a növényekkel hoztad be. Nálam még kárt nem okoztak. Ha zavar akkor szedd ki őket.
3/6 anonim válasza:
Valószínű hogy a növénnyel került be. Szerintem hagyd őket, nagyon sokan pénzért veszik őket.
4/6 Salx Narval válasza:
Én kiszedném, mert megrágják a növények levelét,ha viszont nincs kényes növényed,amit féltesz, akkor hagyhatod is.Nagyon szapora és nehéz kiirtani, ha elszaporodik.
5/6 anonim válasza:
Én csak egyet kaptam a halastól, viszont aztán annyi lett, hogy nem győztem kiszedni őket. Mindenhol pete volt és zsúfoltnak tűnt tőle az akvárium, mert meglepték az egészet...
6/6 anonim válasza:
Hát nem bízom benne mert nekem is lehet attól halt meg a halam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!