Bruttó 84 literes akváriumba mennyi kolibrihal mehetne?
A berendezési tárgyakkal együtt kb. 72-73 liter víz megy bele. Belső szűrőm van, Eheim Aquaball 130, max. vízforgatásra állítva. Egyelőre csak néhány növény van benne (1 valisneria, 2 sagittaria és 1 tündérhínár, ez utóbbi dögledezik). Ja és 2 CPO rák.
Törpe szívóharcsát szeretnék bele, ahogy itt ajánlotta valaki, és most úgy áll a gyerek igénye, hogy kolibrihalat is. A szívóharcsából 4-5 db lenne, melléjük lehetne még 8-9 darab kolibrihal? (decembertől kezdnénk a betelepítést)
A törperák úgy tudom, hogy nem bántja a halakat, és mehet mellé a szívóharcsa. Van valakinek más tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat! Növényt még veszek bele, csak egyszerre nem akartam sokat beültetni.
A kolibrihal úgy tudom, a hidegebb vizet szereti. Nálam sajnos nincs légkondi, nyáron előfordul, hogy 28 fok van a lakásban. Ha a víz is 28 fokra melegszik, kibírják még a kolibrihalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!