Betta mellé milyen halat vehetnék?
Figyelt kérdés
Tudom hogy agresszív meg mit tudom én, de nem lehetne mégis valamit? 30 literes az akvárium és olyan kis magányosnak néz ki benne. :D 26-28 fok a víz, szóval ahhoz kellene igazítani, sok a növény és olyan hely ahol elbújhat. Van szűrő, levegőztető, de tető nincs. Tudnátok ajánlani így valamit? 1-2 halat szeretnék mellé, HA lehet.2013. nov. 19. 16:45
1/3 anonim válasza:
Almacsigát tehetsz mellé. Jó szüréssel lehetne még vagy 6 nanohal, de nem hiszem hogy külsö szüröd van. Más fajokkal általában nem agresszív.
2/3 anonim válasza:
Szia.Tető nélkül megfázhat,mert a víz melegebb mint a szoba hőmérséklete(gondolom:))és ő ugyebár a külső levegőt szippantja fel a labirintszervén.Ez csak egy jó tanács,nem bántás.Nem magányos, a kérdésre is válaszolva.Tipikus a problémád(még egy halat,még egy halat:) kezdő akvaristáknál ez már csak így van.Esetleg vegyél egy nagyobb akváriumot,ami lehet társas.Jó halazást halli.
3/3 anonim válasza:
kisállat kereskedésbe meg szokták kérdezni milyen halacska van még mellette nekem voltak mellette sima pici aranyhalak algaevő is volt, guppit nagyon ellenezték mellé és még a díszesebb halacskákat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!