Reptoid kérdése:
Nagytestű, lassan mozgó halakat tudtok?
Figyelt kérdés
A vitorlások nem tetszenek sajnos, jelenleg diszkoszokkal szemezek, de ha esetleg tudtok más, nagyobb, lassú halakat, mondjátok! ;)2013. nov. 17. 23:07
11/22 Platypus válasza:
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen őket!
2013. nov. 18. 19:17
13/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy mágus abban, hogy mihez mi illik, de ugye szerintetek sem való ebbe sok kis neonhal?
Eddig azokat szerettem volna nagyon, de lehet leteszek róluk. Valami ötlet? :)
2013. nov. 18. 20:01
14/22 YourDestiny válasza:
Miért ne lenne való? Kompenzálva van a világos talaj. Ám nem tűnik túl nagynak ez az akvárium. Hány literes? Mert 10 centi és annál nagyobb halnak látszatra nagyon kicsi.
15/22 A kérdező kommentje:
Kb. 360 liter
A fekete háttér szerintem összehúzza a teret, a hossza 120 cm.
2013. nov. 18. 20:52
16/22 Platypus válasza:
A nagy levelek nyomják össze optikailag a teret. Ezen szerintem pont segítene a sok kicsi hal.
17/22 A kérdező kommentje:
Az echiodorusok hátul 45-50 centisek ;)
2013. nov. 18. 20:55
18/22 A kérdező kommentje:
Okés, nekem nem kell kétszer mondani az apró halakat :D
YD, viszont ezt a világos talajos kompenzálós dolgot elmondád hogyan éretted?
2013. nov. 18. 21:17
19/22 anonim válasza:
Nem nyitja meg nekem a képedet, de nem gond.
Én nem rajongok a neonhalakért, nekem olyan kínais. Úgy a pontylazacokat sem szeretem általában. A tetrát azt szeretem, de ha fekete a háttered nem előnyös.
360literbe én 30 szumátrai díszmárnát tartanék.
20/22 YourDestiny válasza:
Úgy, hogy a világos dekoráció eleve nem jó neonhalnak. De van sűrű növényzet és fekete háttér, így akár jó is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!