Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen hőmérőt tegyek az...

Milyen hőmérőt tegyek az akváriumba?

Figyelt kérdés
Ez már annyira lényegtelen, hogy szégyen, hogy megkérdezem. De. Tudtok valami dizájnos, keskeny, pontosan működő, mondjuk fekete hőmérőt, és a módszert, amivel az akváriumba rögzíthető? Vagy képet. Mert elvileg kpes lennék magam is csinálni egyet, de ez csak a végső lehetőség, ha végképp nincs jó kinézetű. De tudom, hogy van. Mindenből van jó kinézetű. Illetve: nem is. :D
2013. nov. 9. 21:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A matrica azért egy fokot is téved. Azaz kb minden hőmérőm mást mutat. Szóval akkor melyik mutat jót? :D
2013. nov. 9. 23:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Háát, amit találtam, kiderült, hogy matrica... majd meglátom. Ami a boltban a legjobban néz ki és fél fok pontosságra eltalálja. Amúgy te ilyenkor átlagot számítasz? :D
2013. nov. 9. 23:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Lehetne, de igazából mindegy nekem, hogy 1 fok ide vagy oda, mert 24-27 fok közt még minden halam jól érzi magát.

Nyáron kibírták a 31 fokot is, illetve amikor még nem kezdtem el fűteni és kicsit hűvösebb lett, volt hogy 21 fokra lement az akvárium hőmérséklete. Persze ilyen végletek nem sokáig voltak. Próbálom azért a fenti értékeket tartani ha lehet.

2013. nov. 10. 00:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Jajj de kell itt villogni az angoltudással...
2013. nov. 10. 00:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem villogok vele, csak ezt használom unos-untalan, mert esztétikailag és jelentésben és szebb, határozottabb, mint a magyar, sorry. Közben meg nem mellékesen akár németül is írhatnék, de nem teszem, mert az ált. szörnyen hangzik, entschuldigung. És ebben a témában ne vitázzatok velem, nem lehet jobb belátásra téríteni. Tudtad, hogy azok szokták leszólni az embereket valami miatt, akik annak a tudásnak nincsenek birtokában? :D
2013. nov. 10. 10:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Automata fűtő van olyan hülye, hogy rosszul érzékelheti a fokot?
2013. nov. 10. 10:35
 17/24 Pendulum92 ***** válasza:

Persze, elromolhat egy idő után, de új fűtő általában még jól érzékeli. nekem a piacon vett tetra 200w-osom pl 24 foknál melegített úgy 28 fokra.

Amúgy ha arra gondolsz, hogy nem kell így hőmérő, hát, inkább vegyél.

2013. nov. 10. 11:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Fűtő: nem bízok bennük: ezért veszek hőmérőt. Apajátszik: nekem az ára 2000 alatt tökmindegy. Afölé nem szeretnék menni. És kifejezetten jó lenne, ha mindig ott lenne a jobb felső sarokban, Win7 gadget szerűen. Mert az úgy jól néz ki. Csak ahhoz találnom kell egy jól kinézőt. Vagy át kell alakítanom egy másikat...
2013. nov. 10. 11:51
 19/24 Pendulum92 ***** válasza:

[link]

Én ezt ajánlom. Kb 4-500 ft.

2013. nov. 10. 13:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Megyegyeztünk.
2013. nov. 10. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!