Törpe tarisznyaráknak hány centis víz kell illetve szűrő kell neki?
köszönöm szépen egy 30-literes akváriumot rendeztem be neki raktam bele követ amire ki tud mászni van felette egy lámpa és egy kis aquael microplus vízszűrőt amiből levegő is jön és egy vízmelegítőt is
még a kérdésem hogy hány fokosnak kell lenie a vízének?
ja és hogy fagyasztott halat lehet-e neki adni olyat mint a teknősnek szoktak
?
Még nem próbáltam fagyasztott halat adni, de biztos megeszi, csak pici darabokat adj neki.
Nálam 26 fok van, de előszőr volt 22 fok volt és amikor befűtöttem 26-ra, kimenekült a vízből, 1 napig bele se ment.
De mindegy, jó neki a 24-26 fok körüli víz. Nyáron max 30.
Mivel dögevő, meg kell ennie. Tulajképp én fagyi halkajákkal etetem pl artemia és mindenféle mixek.
Még eddig mindent megevett, de lehet neki kapni száraz kaját is "sera crabs natural", ha lusta vagyok vagdalni a fagyasztott kaját akkor ebből bedobok neki 1-2 karikát.
Artemia, mysis, cyclops.
Elvileg a kagylóhúst is megeszi, csak azt én azért nem vettem neki külön, mert más állatom nem enné meg.
és levegőztető kell neki?
vagy az gond ha nincs vízszűrő
van egy kis vízszűrőm és egyben levegőztető is aquel microplus!
az berakjam? segítsetek légyszi köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!