Szeretnék venni a barátomnak ajándékba két pici halat. Miket kell tudnom ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mindig vágyott valami kisállatra, de a kutyájuk mindenre ráveti magát, ami él és mozog, ezért a rágcsálók ki vannak zárva.A kutyákat tudtommal nem nagyon érdeklik a halak, ezért gondoltam arra, hogy két kis aranyhallal (vagy bármilyen szép, kistermetű hallal) lepném meg őt karácsonyra.
Milyet érdemes választani? Semmiképp nem akarok gömbakváriumot venni, mert úgy tudom, az túl kicsi a halaknak, viszont nincs pénzem hatalmas akváriumokra (pláne nem két kis halacska kedvéért).Milyen megoldást ajánlotok, mekkora akvárium kellhet nekik?Mennyibe kerülhet az akvárium + hozzá a felszerelés?
Elnézést a sok értetlenkedésért, de nekem még nem volt halam.A válaszokat előre is köszönöm.
2009. nov. 15. 22:24
11/11 anonim válasza:
Ha garnélák mellett döntessz,nagyon ajánlom hogy olvass utána.pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!