Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 40 literes akvárium, legalább...

40 literes akvárium, legalább 2 faj. Összeállítás erre?

Figyelt kérdés
Gondolom, nanohalakban érdemes gondolkozni, meg olyanokon, amikhez egy átlagember Fehérvár napos ege alatt hozzájuthat valahol. Növényzetigényes halak: csak alacsony fényigényű növényekben gondolkodjatok! Tudom, hogy kb. 8-9 halnál több egyszerűen képtelenség egy ekkora akváriumban, csakhogy ugye ez a szám kb. egy csapat összesen egy normál fajtánál (eddigi netnyomozásom szerint legalábbis). Nem tudom, hogy oldható meg, én kezdő vagyok, ti meg szakértők.
2013. nov. 1. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A borarasok nem félénkek, az amanda sokkal félénkebb, hiába nagyobb, de azért inkább abból vegyél többet.
2013. nov. 1. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is az Urophthalmoidest ajánlom, az bírja a csapvizet. A Pacific szűrőkkel viszont megvan a tapasztalatom.. Fél év alatt bedöglött... Összeállításnak meg jó amit hable írt.
2013. nov. 1. 13:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Sárga boraras és endler guppi összeférnek egymással?
2013. nov. 1. 13:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Figyelj, ez egy olyan szűrő, hogy most van, mert szettben az első akváriumot venni kényelmesebb, de mire kell egy új, majd tudok megfelelő külső! szivattyúkat, amik jók nekem, és nem is hangosak, jó minőségűek. Apropó: ha bedöglik a szivattyú, mik a teendők? A biológiai szűrésem kipustul, én éppen mondjuk nem vagyok otthon 2 napig, a boltban nincs, fél nap+, mire hozzájutok egy újhz, tehát mondjuk kéne otthon mindenből tartalék, (mert nem szeretném, ha a halaim ilyesmi bagatell dologba döglenének bele, az én előrelátáshiányomba...)
2013. nov. 1. 13:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó mondat végére egy kérdőjelet képzelj oda.
2013. nov. 1. 13:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Ó, és egy kérdés, de inkább kérés: azt is le tudnátok írni, hogy milyen legyen a ... számú hal között a nem aránya?
2013. nov. 1. 14:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentemet kieg.: nemEK aránya
2013. nov. 1. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Borarasnál meg amandánál nem lehet megállapítani a nemüket ugyan olyan a hím meg a nőstény.
2013. nov. 1. 14:44
 19/19 A kérdező kommentje:

Oké, de akkor ..WTF?!

Azért valahogy mégis kéne, mert különben lehet, hogy nem lesz szaporulatom, és lehet, hogy pont 1 hímet és három nőstényt veszek, aminek következtében lesz 2havonta 20 kishalam, ami ugye számomra nem bevállalható, és lehet, hogy lesz 3 hím és egy nőstény, aminek következtében (bár nem tudom, hogy ez jellemző-e ezekre a fajokra,) a hímek esetleg tegyük föl, kinyiffantják egymást, és cserébe lesz mittoménhány kishalam... szóval valahogy azért mégis meg kéne különböztetni....

2013. nov. 1. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!