Sügerek, kishalak 50literes akváriumban? (kárász, vörösszárnyú, küsz stb)
Esélytelen. Egy, hogy baromi igényes halak. Hidegvíziek, nem tudnád az igényeiket biztosítani. Nagyra nőnek, nem 50 literbe valók.
Ha te ilyen komplett életközösséget szeretnél, akkor az nem 50 literben fog kialakunli, hanem minimum egy 5-10 köbméteres tóban.
A guppikon kívül még van pár hal, amit lehetne tartani. Ha szereted az egyszerű, "szürke" halakat, akkor a csigasügereket tudom ajánlani. Érdekes viselkedésűek, ragadozók, de betonszűrés kell nekik, nem 2 levegőztető.
Én azt mondom, hogy bármit is akarsz tartani, olvass utána előbb az akvarisztikának.
www.akvarista.hu
www.akvaguru.hu
Értem,hát köszi a válaszokat.
Szerintem akkor egy időre férreteszem ezt a kérdést 150+literes akváriumra se pénzem és talán helyem sem lenne
Az egyszerűbbet úgy gondoltam,hogy nem ilyen csilivili 'csicsás' 'aranytüskésszivárványoscsíkospöttyös mandarinhal' hanem olyan ami megtalálható egy egyszerű tóban
Nálam kb 6 naphal van 112 literben, meg még egy vlaami, lehet hogy razbóra, véletlenül azt is elhoztam.
Jófejek és szépek, és csapatban úsznak, annak ellenére, hogy elvileg nem csapathalak. És mondjuk a tóból úgyis jobb hogy elhoztam, bár szerintem sokat nem segítettem a tavon ezzel, de vissza dobni nem engedik. Csak kifogni lehet, örülnek ha kifogjuk őket.
gyöngyházfényűek, ha lejjebb tekersz csináltam nagyobb képet róluk
Van rengeteg nem csilivili hal a trópusiak közt is. Amúgy ha ilyen összeállításon gondolkodsz, inkább a 300-400 literesek felé nézelődj majd.
Ő a csigasügér: [link]
Köszi szépen a válaszokat.
Ha maradnék ennél az összeállításnál minimum mekkora akvárium kéne?Illetve milyen szűrőt,levegőztetőt,aljzatot,tárgyakat javasolnátok az akváriumba? Minden érdekelne mivel etethetném őket kezdetben majd később,lenne-e esély a szaporodásra és mindenféle.Sajnos még kezdő vagyok ebben remélem nem írtam nagy hülyeséget.Ez a csigasugér pedig nem néz ki rosszul,ahogy a naphalak sem :D
Köszi szépen előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!