Vásároltam egy 2x24w-os akváriumi fénycső armatúrát. Egy 80literes főleg növényes akváriumhoz milyet típusú csöveket tegyek bele?
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 10:39
12/16 YourDestiny válasza:
Teljesen mindegy, hogy hány Kelvin, a színspektrumát nézd meg. Keress rá a grafikonra, linkeld be. Megmondom, jó-e.
13/16 anonim válasza:
6500K, daylight, ez a felel meg a természetes napfénynek.
14/16 anonim válasza:
Ha az egyik fénycső 10000 K és a másik 6500, az még belefér.
15/16 anonim válasza:
Tengeribe pl van nekem culerpa alga, ami teljesen ugyanúgy működik, mint egy édesvizi növény, vagy mit egy szobanövény, és azok is olyanok, hogy a 6500 K fényt szeretik legjobban, de azért a 10ezres alatt se döglenek ki.
16/16 anonim válasza:
culerpa helyett caulerpa, mindegy, szóval ilyenek
Ezeknek pl tökmindegy, hogy 10ezer, vagy 6500 K, de a 6500-at kicsit jobban szeretik én úgy vetem észre, mert próbáltam mindkettőt, de úgy is jó ha keverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!