CO2 rendszernél a nyomáscsökkentőn a mágnesszelep mire jó? Mágnesszeleppel vagy anélkül jó a nyomáscsökkentő? Hegesztőpalackra jók ezek a szerelvények?
Arra, hogy ne kézzel kelljen minden reggel kinyitnod, este pedig elzárnod a palack csapját. Bedugod egy időzítő kapcsolóba, azt a konnektorba, és akkor be tudod állítani, hogy minden nap 10-kor kapcsoljon be, este 8-kor meg ki.
Ha nincs, akkor 2 út áll előtted:
- Éjjel-nappal tolod be a CO2-t az akváriumba. Egyrészt óriási pazarlás, másrészt lehet kicsit sok lesz a halaknak is.
- Minden reggel kinyitod a csapot, aztán rászánsz egy jó másfél órát, míg szépen finomhangolod a bubimennyiséget. Este megint el kell zárni. Már egynapos elutatás sem kivitelezhető.
egy ilyen és nem kell semmi más
A mágnesszelep árammal megy.
Ha nincs mágnesszelep akkor nem kell hozzá áram.
Nekem nem volt mágnesszelepem, ezért eleinte próbáltam úgy is hogy elzárom éjjelre kézzel a palackot, aztán aztán reggel félóráig küszködtem, mert elállítódott a reduktor. Azt újra be kellett állítanom. Meg volt olyan hogy reggel siettem, nem nyitottam ki, na most ez így meg még rosszabb. Nemjó ha össze-vissza megy. Akkor már ennél jobb az ha megy éjjel-nappal egy pici gáz bele folyamatosan, tehát végül azt választottam, hogy inkább nem zártam el soha és akkor rá se kellett nézni, nőttek a növények szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!