Zavar titeket, ha csak valaki hím guppikat tart?
Az életszerű helyzet az lenne, hogy exponenciálisan szaporodnak amíg el nem érik az akvárium határait, onnantól meg elkezdenek hullani a gyengék. Természethű, de nem túl humánus. A hímek magukban jól elvannak. Sok hím+néhány nőstény=halálra szekált nőstények. Sok nőstény+néhány hím= béke és töméntelen kishal.
De úgy egyébként egy kevés kishallal sem lehet túl sok mindent kezdeni. Vagy hagyjuk hogy felfalják a szülők, vagy a kutyának sem kellenek a háztáji keverék guppik. Esetleg valaki befogadja őket teknőseleségnek.
Igen. Szerintem felháborító. Sőt, unodrító. Hogy képes valaki ilyenre, hát nem vagyok képes megérteni. Áh.
Jézusom kérdező. Ez a kérdés te..
"antibiotóp"
mert a természetben is ilyen giccses színű fátyolos guppik úszkálnak.
Valószínűleg a halaknak csak akkor jön meg a párzási késsége, ha nőstények is élnek velük, és magukban nem szenvednek. Ha nincsenek nőstények, akkor az akvárium igazi börtön a számukra.
Nem akarom a halaimat megfosztani a világ értelmétől, a nőktöl. Az én akváriumom ettöl lesz kerek.
Azhogy mást mit csinál engem sem érdekel, csak sok válaszban láttam, hogy erre biztatják a kérdezőt, és gondoltam megkérdezem, hogy vannak-e még mások is így, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!