Kellene még vennem valamit?
Mekkora akvárium?
Szivacsszűrőt én max. nanoba vagy betta mellé tennék.
Ez így nagyon nem jó.
Vegyél amit linkelek.
[link] 74 w
Nem tudom milyen világításod van, ez vagy egy hasonló cucc a minimum, de már lehetne külső szűrő is. Mondjuk, hogy hatékonyságra egy szivacsszűrő egy labda, külső szűrő meg a Föld. A belső szűrő nagyjából a kettő között van, de az megfelel.
Nem hiszem, hogy kéne foglalkoznod az akvarisztikával, én is három éve próbálkozom és önerőből elég sokmindent megtanultam. Nem akarom elvenni a kedved, csak ez fura. Növények is kellenének. Milyen halaid voltak? Hány darab?
Kénytelen leszel foglalkozni vele, mert amúgy csak egy roncshalmazod lesz, ha az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, és sok kudarc fog érni.
Ez a szivacsszűrős felállás mondjuk 35 literbe, 3 db hím guppihoz elég, szóval kell egy motoros szűrő.
De ha halakat tartasz díszítési célból, akkor is kell foglalkozni a halak jólétével, hogy ne dögöljenek meg. Ehhez alapvető ismeretekkel tisztában kell lenned, és így már foglalkozol az akvarisztikával. Szóval olyan nincs, hogy halakat tartasz, de nem érdekel az akvarisztika.
Ez olyan mintha bármilyen állatot tartasz, tudnod kell, hogy mit eszik, meg mekkora hely kell neki, hogyan tudod jobbá tenni az életét, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!