Áramszünet lesz reggel 8-tól délután 4-ig! Mit tegyek az akváriummal hogy ne szenvedjenek a halak?
Én szünetmentes táppal oldottam meg hogy ne pusztuljanak el a szűrőbacik a külső szűrőmben!
Teljesen jól szuperált :)
Én vettem kb 2 ezerért egy elemes levegőpumpát. Ha a közeli díszhalasnál nem árulnak ilyet, akkor horgászboltban kell megnézni.
Jó kis szerkezet, 2 elemmel 6-8 órán át működik egyhuzamban, ha tovább kel, akkor meg elemet cserélsz,
ez arra való hogyha megy valaki horgászni, akkor vödörben életben tudja tartani a nagy halakat, illetve szállításkor is.
Áramszünetkor használtam, 2 tengeri akváriumokhoz és 1 brakkvizihez főleg, mert azokat jobban féltettem. Édesvizibe nem raktam, de így is 3 felé osztottam szét, hosszú csövekkel és elég erősen nyomta a levegőt.
Teljesen jól használható.
Szerintem mindeninek érdemes lenne venni egyet akinek akváriuma van, mert bármikor jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!