Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan kedveskedjek a halamnak?

Hogyan kedveskedjek a halamnak?

Figyelt kérdés
Van egy halam, és nagyon utál, mindig elfordul, ha elmegyek az akváriuma mellett, mintha látni sem bírna. Mivel ő is élőlény, próbáltam vele beszélni, mármint ugye csak én beszéltem neki, hogy milyen fontos számomra, de hasztalan :( Szerintem az a baja velem, hogy múltkor ettem pontyot előtte..azóta ilyen.

2013. okt. 17. 00:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
Ja okés, akkor csak türelem kell hozzá, megnyugtattál kedves Andi.:)
2013. okt. 17. 08:36
 12/18 anonim válasza:
Bármikor, kedves halacska tartó fiatalember. :-)
2013. okt. 17. 08:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Azt akarod, hogy minden találkozáskor így fogadjon? :D

http://www.youtube.com/watch?v=7-oL_MINZyo

2013. okt. 17. 09:10
 14/18 A kérdező kommentje:
tényleg komolyan kérdeztem :)
2013. okt. 17. 16:14
 15/18 izomszörp ***** válasza:

Mégis milyen halad van?

Akvárium mekkora?

2013. okt. 17. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért úszik el, mert azt látja, hogy egy bazinagy élőlény közeledik felé frontálisan.

A kérdésre a válasz, teremts neki olyan körülményeket, amilyen a természetes élőhelyén lenne.

2013. okt. 17. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálam az a hal fél, amelyik a konyhában lakik. De abból is csak az, aminek nincs társa, illetve az is ahol csak ketten vannak. Amikor elmegyek előtte, az egyik mindig elbújik és ha ott maradok, kell pár perc, mire kijön a helyéről.

Másik akváriumban más a helyzet, ami a szobában van a gépem mellett. Abban a halak odajönnek bátran és érdeklődve. Eleinte ők is féltek amikor idekerültek, de csak 1 hétig, aztán megszokták, hogy állandóan itt ülök mellettük.

Vannak olyan halaim is amik meg, az előszobában oda rohannak elém, mindig azt hiszik hogy kaja van. Persze azok alapból is elég ragadozó és bátor halak, de többen vannak együtt és így biztonságban érzik magukat.

2013. okt. 17. 21:43
 18/18 Salx Narval ***** válasza:
Én pedig komolyan válaszoltam, 6: vagyok.
2013. okt. 18. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!