Normális hogy még mindig szakadozik az úszója?
Szia!
Először is én azért vettem neki sima parakillt, mert az állatboltba a nő azt mondta, hogy parakill turbójuk nincsen, csak simát tud adni. És mondta, hogy a kettő között csak az a különbség, hogy a turbó az erősebb, meg azt nem minden hal bírja. Amúgy az üvegre is rá van írva, hogy fátyolbetegségre meg bársonybetegségre is jó, szóval akkor nem tudom. :S
Hát az lehet hogy megtépték, mert az állatboltba ahol vettem, ott az okos eladó összetette egy másik hímmel és azt mondta hogy verekedtek is. :S De biztos hogy nem attól van, mert látom rajta hogy napról napra jobban szakadozik neki.. Ja és eredetileg nem ilyen volt az úszója, mert amikor megvettem még semmi baja nem volt, szép hosszú volt neki. :(
Akkor elviszem az állatboltba, hátha az eladó okosabb mint én. Köszönöm szépen, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!