Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tudom, hogy szokatlan kérdés...

Tudom, hogy szokatlan kérdés . (többi lent )?

Figyelt kérdés
Van egy csomó vizipipás cuccom és szeretnék akváriumot,szerintetek adjam el a pipás cuccaimat,azért hogy vegyek egy jó akváriumot ?
2013. okt. 14. 12:02
 1/5 Salx Narval ***** válasza:
Hát, ha már nincs rá szükséged és érdekel az akvarisztika, miért ne. Mielőtt még eladnál bármit, ajánlanám, hogy vegyél egy akvarisztikával kapcsolatos szakkönyvet és olvasd végig, nehogy megbánd, mert ez a hobbi felelősséget és elég sok ismeretet igényel. Nem árt, ha tudod mit is vállalsz, egy igazán szép akváriumhoz elengedhetetlen az önképzés és a tapasztalat.
2013. okt. 14. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ha azok nem kellenek és el tudod adni, akkor mért ne?

Olyan dolgokat felhalmozni a lakásban hülyeség, amiket nem használsz szerintem, mert a végén ez lesz belőle :D

[link]

2013. okt. 14. 13:40
 3/5 Pendulum92 ***** válasza:
Add el, ha szeretnéd, de ne menj fejjel a falnak, olvasgass előtte sokat.
2013. okt. 14. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add el, hanem inkább gyűjtsél még pénzt, és úgy vedd meg az akvit. Aztán ha a pipás cucc is megmarad, bedzsangázva nézheted a halakat.
2013. okt. 14. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :DD
2013. okt. 15. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!