Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A kisfiam szeretne egy aranyha...

A kisfiam szeretne egy aranyhalat de nincs akváriumunk 1-2 hétig jó lesz neki a befőttesüveg?

Figyelt kérdés
És egy aranyhal kb mennyibe kerül? Meg a halnak a kaja?
2013. okt. 7. 20:36
 1/9 YourDestiny ***** válasza:
100%

Nézd meg, mekkora hely szükséges egy aranyhalnak:

[link]

Emellé komoly szűréstechnika. A halakat tartani szokás, nem kínozni.

2013. okt. 7. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
a kisfiad szeretné vagy te?:D
2013. okt. 7. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban kaptam egy sárga halat a szomszédtól befőttesüvegben. 3 napig élt, aztán megfulladt a hal, mert elfogyott a levegője, én meg sokkot kaptam amikor ott feküdt a víz tetején döglötten a halacskám, hogy ez most hogy lehet. Anyám nem tudta hogy kell halat tartani, legalább olyan hülye volt, mint én 5 évesen. A szomszéd meg méghülyébb, aki kivette az akváriumából és odaadta nekem így ezt a halat. Utána mérges voltam a szomszédra.

A vízbe azért is kell szűrőt rakni, hogy menjen bele oxigén, és 30 liter alatt a legkisebb halat sem szabad tartani.

2013. okt. 7. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet kapni olyan műanyag halakat gyerekeknek, ami tud úszni. De ahhoz is kell szűrő, hogy fújja. Már ha ilyen kicsi a gyerek akkor hót mindegy neki hogy él a hal, vagy játék, úgyis csak játszik vele.
2013. okt. 7. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Ajjaj. Szerintem ennek még jobban utána kéne nézni.

Egy élőlényről kell gondoskodnod, nem csak egy játékot venni a fiadnak.

2013. okt. 7. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
a lehető leg szerényebb becslésem szerint néhény aranyhalnak is 100ezer forint megcsinálni egy akváriumot ha diy megoldásokkal csinálod lemehetünk 80ig ha használtan veszel mindent talán ha szerencséd van 50ig... ennyit nem ér az meg neked szerintem ha halat szeretne vegyél neki egy bettát annak megtaramthetők a körülmények 20ezer alatt ha nagyon okosan gazdálkodsz
2013. okt. 8. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Befőttesüveg??? na ne már, hogy felnőtt létedre, ezt komolyan gondoltad... Az aranyhalnak minimum 150-200 literes akvárium kell, és komoly szűrés az akváriumba.

Próbáld ki, hogy beállsz néhány napra egy telefonfülkébe, esetleg még kisebb helyre, ahová nem jut kb. semennyi oxigén. Max annyi, hogy a földön fekve fuldokolj pár napig. Na, pont így fogja magát érezni az aranyhal is -.-

2013. okt. 8. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Tényleg figyelj ne kezdj bele akvarizálni ezt minden joindulatombol mondom. Tobb honapot kell elotte tudakozni( nem, nem az allatkereskedesben) diszhal.info.hu stb. Ne aranyhalat tarts 150-200 liter neki a minimum. Vegyel egy 54 literes akvariumot, es rakj bele 6 guppit. Ha van nosteny him vegyesen akkor szaporodni is fognak es az kulon orom a kisfiadnak. A kicsiket ne hagyjatok az akvariumba, hanem adjatok oda egy allatkereskedesnek. Ha halad szuletik, akkor ugyan ugy felelosseggel tartozol az eleteert.
2013. okt. 8. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Mög köll vönni azt a halat a gyeröknek. :D Nem értitek?
2013. okt. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!