Mitol van ez? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy aranyhalam. Fekete a farka meg a hata es kezd kifakulni. A hatan mar pl eltunt a fekete mintha nem is lett volna. A farkanaal ugyan meg van de az is kezd kijonni.2013. okt. 7. 07:06
1/2 Salx Narval válasza:
Az aranyhalak gyakran színváltással reagálnak a környezeti viszonyok változásaira, izgalmi állapotokra, betegségekre. Első sorban vízminőséget, hőfokot ellenőrizd, ill csinálj 30%-os vízcserét és a talajt is takarítsd fel. Valamit írhatnál a tartási körülményeiről, hátha azzal van baj.
2/2 anonim válasza:
nekem is ilyen aranyhalam van,ill. ilyen szine volt.nekem akkor változott a szine amikor a másik szobába kerültek.kb 3 honapja.hogy pontosan mi idézte elő nem tudom,de lekopogom azota is boldogan élnek a barátjával eggyütt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!